Seksi dhe martesa - June Hunt

Seksi dhe martesa – June Hunt

Seksi dhe martesa - June Hunt
Seksi dhe martesa – June Hunt
: 0
  • Description

Pavarësisht nga lloji i problemit, Perëndia nuk na lë pa shpresë, apo pa ndihmë. Bibla na duhet shumë çdo ditë, ndërsa përballemi me dilemat e vështira të jetës. Brenda këtyre dhjetë kapitujve do të gjeni urtësi frymore dhe këshillim të dhembshur për çështje të rëndësishme, si: këshillimi paramartesor, martesa, intimiteti, komunikimi, homoseksualizmi, etj.

Cmimi: 4 euro

E-mail: info@radio-7kosova.net

Facebook Comments