Mesazh

afrohuni tek Ai

”Fryma që qëndron në ne a dëshiron deri në smirë?” – Jakobi 4:5

A doni të afroheni me Perëndinë? Ai do që të jetë afër nesh. Vargu më sipër thotë që Fryma qëndron në ne dhe dëshiron deri në smirë me një dashuri xheloze. Pra, sa afër mund të jeni?

Gjithmonë mund të afrohemi në marrëdhënien tonë me Perëndinë. Në fakt, ne jemi ata që vendosim sa afër duam që marrëdhënia jonë të jetë me Të. Edhe pse Ai jeton në ne, Fryma e Shenjtë nuk na detyron në këtë marrëdhënie. Ai do që ta mirëpresim në jetët tona.

Perëndia na krijoi për të qënë në bashkësi dhe Ai dëshiron marrëdhënie me ne. Ai dëshiron të flasë me ne, të na dëgjojë, të na mësojë dhe të na udhëheqë, thjesht për të qënë pjesë e jetës tonë. Është më e mira për ne. Në bashkësinë me Perëndinë ne restaurohemi. Përfitimet e kohës që kalojmë me Të janë të pafundme.

Miqtë e mi, ju inkurajoj të jeni të palodhur për të kaluar kohë me Atin. Ai po pret. Ai po thotë: “Ejani tek unë…” Prandaj, shkoni… dhe shikoni çfarë Ai ka për ju!

Lutje

Perëndi, më mahnit siç Ti dëshiron në bashkësinë me mua. Unë dua të jem më afër Teje. Faleminderit që më do dhe më afron pranë Teje ndërsa unë vij tek Ti.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 92
  I lirë për të qenë gjithçka që Perëndia të krijoi për të qenë...“Të shfrytëzosh në maksimum kohën” mund të jetë një moto tepër e keqkuptuar! Menaxhimi i mirë i kohës nuk do të thotë të ecësh me ritmin e ndonjë regjimi rigoroz e strikt në rrugën e prodhimtarisë, por që të gjesh lirinë për të qenë gjithçka që Perëndia të krijoi, duke…
  Tags: të, për, në, që, dhe, mesazh
 • 91
  Kampionët vërtetë luten në errësirëProva e vërtetë e karakterit tonë nuk matet nga veprimet që bëjmë dhe as nga qëndrimet që paraqesim kur jemi në “skenë” dhe dritat ndriçojnë mbi ne. Prova e vërtetë e karakterit tonë matet kur askush nuk po shikon, përveç Zotit. Zotit nuk i bën përshtypje se sa vargje biblike…
  Tags: të, në, dhe, që, ne, ai, për, mesazh
 • 91
  3 udhëzime për t'u përballur efektivisht me stresin nga Dr. Harold SalaTensioni në vetvete, nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe. Kujtoni, violina ka bukurinë e tingullit, për shkak të tensionit të telave, ndërsa harku i përshkon butësisht ata; por tesioni i madh, do t’i këpusë telat. Në thelb, ka tre reagime ndaj stresit në jetën e sotme. I pari është…
  Tags: të, në, që, dhe, mesazh
 • 91
  Çelësi për të kapërcyer çdo frikë që keniTë gjithë përjetojnë frikë në jetën e tyre. Ka frikëra të mëdha, për të cilat jemi të vetëdijshëm, por edhe të vogla, të cilat as që nuk e dimë se i kemi. Unë kam mësuar se është shumë e rëndësishme të kuptojmë se çfarë është frika dhe se si punon…
  Tags: të, që, në, mesazh
 • 91
  Dhuro dashuri këtë KrishtlindjeNë periudhën e Krishtlindjes ndodh që jemi aq të përqendruar në presionet e blerjes së dhuratave dhe festimeve, saqë humbasim fokusin e vërtetë të Krishtlindjes: Jezusin. Por është e rëndësishme që të mos harrojmë të tregojmë dashurinë e Jezusit për të tjerët këtë Krishtlindje. Fto një mik, një fqinj ose…
  Tags: të, për, që, në, mesazh
Comments