Inkurajime

Fuqia e Perëndisë përmes lutjes!

I cili në ditët e mishit të tij, me klithma të forta dhe me lot, i ofroi lutje dhe përgjërime atij që mund ta shpëtonte nga vdekja, dhe u dëgjua për shkak të frikës nga Perëndia. – Hebrenjve 5:7

Lutja është kaq e fuqishme sepse bashkon zemrat e njerëzve në tokë me zemrën e Perëndisë në qiell. Kur ne lutemi, lidhemi me Perëndinë dhe Ai ndikon jetët tona përtej kuptimit tonë.

Unë besoj që lutja është një nga fuqitë më të mëdha në gjithë universin. Mund të duket si një pohim i guximshëm, por është i vërtetë!

Lutja hap derën që Perëndia të punojë. Është veprimtaria në të cilën ju dhe unë mund të përfshihemi në tokë kur ne kemi nevojë për fuqinë e qiellit të vijë në jetët tona dhe të sjellë urtësi, drejtim, inkurajim apo shpërthim mrekullie. Lutja na lidh me fuqinë e Perëndisë, dhe prandaj është një forcë më e madhe se çdo gjë tjetër që mund të imagjinojmë. Edhe Jezusi kishte nevojë të lutej dhe të merrte këtë fuqi kur ishte në tokë.

Vetëm fuqia e Perëndisë mund të sjellë paqe dhe gëzim, të sigurojë urtësi, të vendosë vlerë dhe qëllim në jetën e një personi, dhe të performojë çdo lloj mrekullie. A doni të shikoni këtë fuqi të punojë në jetën tuaj? Atëherë bëjeni lutjen përparësi.

Lutje

Zot, fuqia e lutjes është befasuese. Unë dua të lidhem me Ty dhe të shikoj punën Tënde në jetën time, prandaj unë bëj një përkushtim të qëndroj në një gjendje të vazhdueshme lutjesh me ty.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 99
  Shprehje e gëzimit!Kur isha djalë  i vogël në Egjipt, gjyshi im ishte një kontraktues ndërtimi me profesion dhe një udhëheqës në Kishën e Vëllezërve. Ai jetonte në një apartament të vogël ngjitur me shtëpinë e kushërinjve të mi dhe kur e kaloja natën me ta, e gjeja veten duke u zgjuar disa…
  Tags: të, në, dhe, një, mesazh, inkurajime
 • 99
  Çfarë do të thotë që Shkrimi është i gjallë?Fjala jote është një llambë në këmbën time dhe një dritë në shtegun tim.-Psalmi 119 : 105 Që të jetojmë sipas Biblës, duhet të dimë se Fryma e Shenjtë na flet përmes shkrimit.  Hebrenjve 4:12 na tregon se Fjala e Perëndisë është e gjallë dhe vepruese. Kjo ndodh sepse Fryma e Shenjtë…
  Tags: të, dhe, në, është, mesazh, inkurajime
 • 98
  “Besimtarët në kërkim së drejtës dhe drejtësisë”Në leximin e Torahut të kësaj jave, Bijtë e Izraelit marrin Dhjetë Urdhërimet. Në leximin nga profetët mësojmë për identitetin e Mesias. Këto dy tema në thelb janë të lidhura me njëra tjetrën. Dhjetë Urdhërimet përfaqësojnë Torën dhe një nga qëllimet kryesore të Torës është të zbulojë karakterin e Mesisë.…
  Tags: të, dhe, në, mesazh, inkurajime
 • 98
  Si je?Dhe kur këto të fillojnë të ndodhin, shikoni lart dhe ngrini kokat tuaja, sepse çlirimi juaj është afër. ( Luka 21:28) Më fal, a mund të të pyes, “ Si je sot?” Jo, mos më thuaj thjesht “Jam mirë” apo “çdo gjë në rregull”. Ti mendon se kjo është përgjigja…
  Tags: të, në, është, një, mesazh, inkurajime
 • 98
  Ku ndodhet Mbretëria e Qiellit?Që nga ajo kohë Jezusi filloi të predikojë dhe të thotë: “Pendohuni, sepse mbretëria e qiejve është afër!“-Mateu 4 :17 Jezusi foli shpesh për “Mbretërinë e Qiellit” ndërsa ishte ende në Tokë, duke thënë se ishte këtu, pikërisht tani (Mateu 4:17). Pra, a është Mbretëria e Perëndisë e tashme apo e ardhme?…
  Tags: të, në, dhe, mesazh, inkurajime
Comments