1013426_1280x720Një foto e ëmbël e një zëvendës sherifi të pranishëm në festën e çajit të vajzës së tij është duke shërbyer si një kujtesë emocionale që oficerët e zbatimit të ligjit kanë familjet në shtëpi që i duan ata.

Zyra e Collier County Sherif në Naples, Fla. ndau imazhin e zëvendës shërifit Adam Dillman-it në faqen e saj në Facebook. Dillman ishte duke shkuar për në punë, kur ai u ndal për të kaluar disa momente me vajzën e tij. Fotografia tregon atë të ulur në tryezë të vogël me vajzën e tij, e cila është e veshur me një fustan shumë ngjyrësh dhe i shërben një filxhan çaj.

“Kjo foto është një kujtesë e madhe se shërifat janë qenie njerëzore. Ata janë baballarët, nënat, vëllezërit, motrat …. ata kanë familje në shtëpi që janë duke u lutur për sigurinë e tyre çdo ditë,”..

Përdoruesit e Facebook janë dashuruar me imazhin që është e postuar në Facebook javën e kaluar.

“Don’t care how big, tough, or bad you might be on the street, when a little girl dresses up and invites you to a tea party, you sit and drink tea,” one person wrote.

“Nuk ka problem sa e madhe, vështirë, apo i keq mund të kesh qenë në rrugë, kur një vajzë e vogël të fton për një festë çaji, ti ulesh dhe pi një çaj,” komentoi një përson.” “Foto e bukur dhe një kujtim i bukur! Zoti e bekoftë këtë njëri me uniformë dhe familjen e tij!”

 

Familja Dillman ka qenë e prekur nga përgjigjet e fotografisë.

Facebook Comments

Share This: