Programet ‘Koment për jetën’ nga Harold Sala dhe ‘Fjalë Inkurajuese’ nga Darlene Sala janë mundësuar nga Shërbesa Guidelines International. Kjo shërbesë i ka fillimet në vitin 1963 me dëshirën për të ndarë lajmin e mirë me dëgjuesit aty ku ata ishin. Përmes këtyre programeve ju do të mësoni dhe do të inkurajoheni në jetën tuaj të përditshme.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 75
    Perëndia është me ne. Kjo është e vërteta e parë dhe më e mrekullueshme e Krishtlindjes. PERËNDIA ËSHTË ME NE. Bibla thotë, “Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne” (Gjoni 1:14).  Ne nuk kemi bërë asgjë për të arritur tek Perëndia por në Krishtin, Perëndia vjen tek ne.…
  Tags: të, dhe, në, për
 • 63
  Muret e burgut të vetmisë!A mund ta imagjinoni të jeni një i burgosur në burgun më famëkeq të Parisit për 15 vjet? Kjo ishte eksperienca e Madame Jeanne Guyon [GUY-on}, anëtare e fisnikërisë Franceze. Shumë të tjerë ndanë të njëjtën eksperience gjatë asaj epoke të turpshme historike. Ajo me shumë vendosmëri besonte se ishte…
  Tags: të, dhe, në, darlene, sala
 • 59
  Kam punë për të bërë!Bashkëshortit tim Haroldit i pëlqen t’i pyesë fëmijët: “Cila është mosha që mund të konsiderohesh plak?”. Ai merr përgjigje nga mosha 50 deri në 100 vjeç. Unë mendoj se ne nuk jemi pleq derisa të arrijmë një moshë kur Perëndia nuk ka më asgjë për ne këtu. Ndonjëherë Haroldi thotë:…
  Tags: të, për, në, darlene, sala
 • 57
  12 Arsye për të qenë FALENDERUESKy artikull u shkrua si një guidë për lutje, bashkëbisedim dhe reflektim, për të falenderuar Perëndinë dhe për tu rritur në mirënjohje. Hap pas hapi ndajmë me ju 12 fusha të jetës për të cilat duhet të jemi falenderues, duke përfshirë dhe një varg biblik dhe bashkëbisedim, dhe shembuj që…
  Tags: të, për, dhe, ju, në
 • 49
  Për çfarë flet Bibla në të vërtetë?Sepse mesazhi i kryqit është marrëzi për ata që humbin, por për ne që shpëtohemi është fuqia e Perëndisë.- 1 e Korintasve 1:18 Shkrimtari Mark Twain dikur tha: “Disa njerëz shqetësohen nga gjërat që nuk i kuptojnë në Bibël. Gjërat që më shqetësojnë mua, janë gjërat që i kuptoj.” Po, shumica…
  Tags: të, dhe, për, në, nga, sala