Lutja është arma më e fortë që një besimtar ka. Lutja është komunikimi më i mrekullueshëm me Perëndinë dhe ka fuqi të jashtëzakonshme kur bëhet përmes Shkrimit. Sot, Lutu përmes Fjalës, me David Platt.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 69
  Çfarë po i thotë Zoti botës përmes Coronavirusit?Kjo ishte tema e tre programeve që u regjistruan kësaj jave në valët e Radio 7. Këtu janë disa pyetje dhe përgjigje nga programet. Ju lutemi merrni kohë për të shikuar këto vargje dhe t'i lexoni ato me zë të lartë për të përfituar për veten dhe familjen tuaj. Zoti…
  Tags: të, dhe
 • 62
  “Java e Evropës” për diversitet me artin që thyen izolimin edhe virtualishtEvropa, e gati krejt bota i kanë mbyllur kufijtë si pasojë e masave të marra për parandalimin e virusit COVID-19. Por muzika është ajo që s’i përfill rregullat. Edhe virtualisht bashkon artistët. Një “shkelje” e këtillë po bëhet edhe gjatë “Javës së Evropës”, e cila qëllim parësor ka manifestimin e…
  Tags: të, që, është, dhe, ka
 • 61
  Sot në Madrid ekspozita e artistit nga Kosova Petrit HalilajEkspozita e Petrit Halilajt, me titull: Një korbi dhe uraganët që nga vendet e panjohura rikthejnë erëra të njerëzve të dashuruar, hapet sot në Madrid për publikun. Artisti kosovar Petrit Halilaj ka paraqitur ekspozitën e tij të parë personale në Spanjë, me titull: Një korbi dhe uraganët që nga vendet…
  Tags: të, dhe, që, është, një
 • 61
  Institucionet kulturore ndërpresin aktivitetet, kinematë vazhdojnë punënVendimi i Qeverisë së Kosovës që përcakton masat që duhen marrë për të parandaluar shpërndarjen e koronavirusit kanë paralizuar jetën kulturore. Institucionet publike të kulturës i kanë pezulluar të gjitha aktivitetet. Por institucionet private janë duke e implementuar pjesërisht vendimin që Qeveria e ka marrë të mërkurën mbrëma. “Aktivitetet publike…
  Tags: të, ka
 • 58
  Lule Elezi bashkon dy botë muzikore në albumin e sajPianistja Lule Elezi, e cila njihet veçanërisht për interpretimin e repertorit të periudhës së klasicizmit dhe romantizmit, ka publikuar albumin “Beethoven & Chopin: Piano Works”. Për të ka përzgjedhur dy kompozitorë, të cilët s’mund t’i anashkalojë askush kurdo që periudhat në fjalë përmenden. Janë emra të njohur e mjeshtër të…
  Tags: të, që, dhe, ka, më, një