Thënie të urta nga aforisti amerikan Mason Cooley

Mason Cooley (1927 – 2002) ishte një akademik letrar amerikan dhe aforist. Për lexuesit tanë kemi përzgjedhur disa nga thëniet e tij më të njohura: Nëse jeton vetëm, e ke më të vështirë të gjesh dikë për t’i hedhur fajin.Ruajtja e traditave është kthyer në një pasion simpatik, si koleksionimi i pullave të postës.Vdekja është […]