Uncategorised

Pagëzimi më i madh në ujë në historinë e SHBA! 4166 të pagëzuar në Plazhin Historik

Më shumë se 4,000 njerëz u pagëzuan në Gjirin e Piratëve, të Dielën e Rrëshajëve për të festuar jo vetëm dhuratën e jetës së përjetshme, por për të përkujtuar 50-vjetorin e Lëvizjes Jesus Revolution (Revolucioni i Jezusit). Kjo ngjarje që sapo ndodhi në një vend historik në Kaliforni vjen si një tjetër shenjë e rizgjimit shpirtëror në Amerikë. Ocean Church organizoi Baptize SoCal - një ngjarje e reklamuar si "pagëzimi më i madh me ujë në histori". 

Ngjarja e madhe përkoi me një përvjetor madhor të zgjimit të krishterë, ku qindra mijëra të rinj erdhën te Krishti në vitet '60 dhe '70. Më shumë se 280 kisha dhe 8,000 pjesëmarrës panë ndërsa 4,166 njerëz deklaruan në bregun e “Pirates Cove” jetën e tyre të re në Krishtin. Të pranishmit raportuan se atmosfera ishte e veçantë ndërsa njerëzit lavdëronin Perëndinë dhe kremtonin mbretërinë e Tij.
 
"Çfarë ditë e mahnitshme dhe historike," tha muzikanti dhe pastori në Kishën Ëest Coast Life, Ray Gene Ëilson. "Mijëra të pagëzuar në Pirates Cove, Zoti po lëviz në Kaliforni!" “Një moment që nuk do ta harroj kurrë”, komentoi një nga të pranishmit në Instagram. 
"Kjo është absolutisht e mahnitshme lutja për të gjithë njerëzit në ecjen e tyre të re me Jezusin... Mirë se vini në familjen e Mbretërisë," komentoi një tjetër përdorues i Instagramit.

Udhëheqësi i adhurimit Lindy Cofer tha: "Kisha është e gjallë! Çfarë pamje e bukur dje në Kaliforninë Jugore!!! Në 50-vjetorin e lëvizjes së popullit te Jezusit."
Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 98
  Si mund të kesh një gjumë të ëmbël në një botë të pasigurt?Fjalët e urta, kapitulli 3, vargjet 23 deri në 26. Dëgjoni këtë premtim, kur kemi frikën e Zotit dhe kur marrim dituri prej Tij. Bibla thotë: “Atëherë do të ecësh i sigurt në rrugën tënde dhe këmba jote nuk do të pengohet. Kur do të biesh për të fjetur, nuk…
  Tags: të, në, dhe, uncategorised
 • 97
  Psikologët në SHBA: Kisha zgjidhja për vetminëVetmia është kthyer në një shqetësim të krahasueshëm me pirjen e duhanit dhe obezitetin. Apeli vjen nga ekspertët e shëndetësisë në SHBA. Dr. Vivek Murthy, një prej kirurgëve të Përgjithshëm amerikan pranon se vetmia tani është një kërcënim për shëndetin publik aq e rëndë sa  barazohet me pirjen e duhanit dhe obezitetin. “Kjo është…
  Tags: të, në, dhe, një, uncategorised
 • 94
  Një lidhje e brendshmeNë qoftë se qëndroni në mua dhe fjalët e mia qëndrojnë në ju, kërkoni çfarë të doni dhe do t’ju bëhet. (Gjoni  15: 7) Kur Gabriel Otero ishte në një zyrë shteti në Argjentinë duke pritur radhën e tij për ndihmë, një tjetër person i cili sapo kishte ardhur ishte futur…
  Tags: të, një, dhe, në, uncategorised
 • 93
  Zbuloni qëllimin e Perëndisë për jetën tuaj.Ndërsa jam e bindur se secili prej nesh ka ardhur këtu në tokë për një arsye – dhe se secili prej nesh është krijuar për një qëllim, sa herë që flas për këtë temë, në mënyrë të pashmangshme lind pyetja: “Po njerëzit me aftësi të kufizuara? Si mund ta arrijnë…
  Tags: të, dhe, një, në, uncategorised
 • 93
  Përurohet dega kosovare e Ambasadës Ndërkombëtare Krishtere në Jeruzalem, Kosova edhe njëherë dëshmon harmoninë e shkëlqyer ndërfetare, si vlerë e rrallë në botëHapja solemne e degës kosovare të Ambasadës Ndërkombëtare Krishtere në Jeruzalem, Kosovës i jep edhe një ngjyrim më shumë në harmoninë e nuancave fetare ekzistuese në Kosovë. Kjo ngjarje e cila u zhvillua të shtunën, në ambientet e Hotelit Sirius në Prishtinë, tregon edhe njëherë për bashkëjetesën e shkëlqyer të feve…
  Tags: në, të, dhe, uncategorised
Comments