Mesazh

Për çfarë po shpresoni?

Kthehuni në fortesë (sigurie dhe bollëku), o ju robër të shpresës! Pikërisht sot unë deklaroj se do të të jap dyfishin. – Zakaria 9:12

Kam një pyetje për ju: Për çfarë po shpresoni? Për çfarë po prisni në jetë? A po kërkoni për diçka të mirë të ndodhë apo po prisni të zhgënjeheni?

Shumë njerëz sot ndihen të pashpresë. Megjithatë, Jezusi nuk vdiq që ne të jemi të pashpresë. Ai vdiq që ne të jemi plot me shpresë.

I ligu kërkon të vjedhë shpresën tuaj dhe ai do t’ju gënjejë. Ai do t’ju thotë se asgjë e mirë nuk mund të ndodhë në jetën tuaj apo që gjërat e mira për të cilat ju kujdeseni, nuk do të zgjasin. Nëse po përballeni me një situatë të vështirë, ai do t’ju thotë që nuk do këtë fund asnjëherë. Por qëndroni plot me shpresë dhe mbani mend që i ligu është gënjeshtar. Perëndia mund të ndryshojë gjithçka!

Ati ynë është i mirë dhe Ai ka plane të mira për jetën tuaj. Nëse mbani shpresën tuaj, veçanërisht në mes të vështirësive dhe momenteve të pasigurta, Ai ka premtuar “dyfishin.” Prandaj, refuzoni të hiqni dorë nga shpresa. Prisni që Perëndia të bëjë diçka, diçka të mirë!

Lutje

Zot, shpresa ime është në Ty. Satani është gënjeshtar dhe unë nuk do ta dëgjoj dhe të humbas shpresën. Unë pres që Ti të bësh gjëra të mira në jetën time.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 100
  Perëndia ka një plan madhështor për ju!Por secili të shqyrtojë veprën e tij dhe atëherë do të ketë të mburrurit vetëm për veten e tij dhe jo për tjetrin. – Galatasve 6:4 Duhet ta ndalojmë veten së krahasuari me të tjerët, sepse Perëndia nuk do që të jemi të irrituar dhe të ndihemi të pavlerë për…
  Tags: të, për, që, dhe, mesazh
 • 98
  Sidoqoftë për Fjalën tënde, do ta hedh rrjetënTë bësh përpjekje kur e di se çdo gjëështë e kotë, është shumë e lodhshme. Apo jo? Për këtë mund  të flasë më mirë një peshkatar që ka peshkuar për orë të tëra. Ndoshta ai ka provuar edhe  takëmet më të mira të peshkimit. Ka hedhur karremin  dhe e ka…
  Tags: të, dhe, që, mesazh
 • 98
  Të lutemi për brezin e ri nga Dr.Michael YoussefMe çdo vit që kalon, ka gjithnjë e më shumë ndikime të paperëndishme që kërkojnë vëmendjen e të rinjve të kombit tonë. Vlerat biblike perceptohen si të huaja dhe të vjetra. Familjet e krishtera po sulmohen nga të gjitha anët. Si do ta gjejë forcën brezi që po rritet për…
  Tags: të, për, që, mesazh
 • 98
  lini mbrapa të shkuarën dhe bëni zgjedhje të rejaPrandaj nëse dikush është  në Krishtin (Mesia), është një krijesë e re,  të vjetrat shkuan; ja, të gjitha u bënë të reja. – 2 Korintasve 5:17 Zgjedhjet e gabuara shkaktojnë pendim dhe kur përjetojmë pendim, kemi nevojë të përballemi me të dhe ta lejojmë të na mësojë si të bëjmë…
  Tags: të, që, dhe, mesazh
 • 98
  Nëse zemra juaj vuan këtë Krishtlindje nga Dr.Harold Sala“Si të brengosur, por gjithmonë të gëzuar; si të varfër, por shumë veta i bëjmë të pasur; si njerëz që s’kanë asgjë, por kanë gjithçka…”2 Korintasve 6:10 Nëse zemra juaj ka dhimbje, ajo dhemb disi thellë dhe më shumë gjatë kohës së Krishtlindjes. Pavarësisht ndriçimit të qirinjve, të yjeve dhe…
  Tags: të, që, dhe, mesazh
Comments