Përgjigje nga Zanafilla me Ken Ham është një program që ndihmon të krishterët të mbrojnë besimin e tyre. Programi mbështetet kryesisht tek përgjigjet nga libri i Zanafillës, duke qenë libri më i sulmuar i Biblës.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 49
  10 mënyra se si të organizohesh në mënyrë efektivePastaj u tha atyre: “Kini kujdes dhe ruhuni nga kopracia, sepse jeta e njeriut nuk qëndron në mbushullinë e gjërave që zotëron“. A ndihesh sikur je i shpërndarë në shumë drejtime: duke u përpjekur që të jesh një grua, një nënë, një drejtuese automjeti, duke u përpjekur që të mbash…
  Tags: të, që
 • 46
  Kapësja e letraveTani atij që, sipas fuqisë që vepron në ne, mund të bëjë jashtë mase më tepër nga sa kërkojmë ose mendojmë.  Efesianët  3:20 Ndonjëherë mund të ndjesh se jeta jote nuk vlen dhe aq. Ndoshta të duket se je i vetëm  dhe  se nuk mund të kthesh gabimet e tua…
  Tags: të, një, që
 • 45
  Jo forca jonë, por forca e Zotit!“Por Moisiu tha: «Oh! Zot, dërgoje mesazhin tënd nëpërmjet kujt të duash!»”-Eksodi 4:13 Është një varg i shkurtër, por me një domethënie marramendëse për atë që ne jemi, për atë që Zoti është, për atë që lutemi dhe për atë që Perëndia na ka thirrur të bëjmë. Më lejoni t’jua…
  Tags: të, që
 • 45
  Kur troket depresioniNë ankth kërkova Zotin, dhe Zoti m’u përgjigj dhe më çoi larg. Psalmi 118:5 Autoritetet e shëndetit mendor thonë se në çdo kohë të paktën 17 % e popullatës është duke u sfiduar me depresionin. Nëse kjo është e vërtetë dhe unë nuk kam asnjë arsye për ta dyshuar këtë gjë,…
  Tags: të, që, një
 • 45
  Si të largojmë frikën e fëmijëve nga dentisti?Një nga fazat më të vështira të jetës së fëmijës është përballja me doktorin, dentistin apo ambientin klinik. Disa fëmijë e kalojnë lehtë këtë fazë, të tjerë e kalojnë me shumë vështirësi. Mjekja stomatologe Frida Rrasa e specializuar për ortodontesi dhe petodonti në moshat fëmijnore gjatë një interviste për TV7 Albania,…
  Tags: të, që, është, një