Jemi në një situatë të jashtëzakonshme por me disa mësime dhe të vërteta të cilat do të na mësojne se si ne duhet të ndërtojmë besimin tonë. Do të flas për 5 të vërteta Biblike të cilat nuk ndryshojnë pa marrë parasysh se çfarë mund të ndodhë.

Facebook Comments