Jemi në vigjilje të Krishtlindjes dhe si zakonisht kur është kjo kohë ne kemi edhe mesazhe që na transmetojnë dhe perçojnë mesazhin e Krishltindjes. Për Krishlitndje ne marrim bekime të ndryshme për shkak se perveç dhuratave që shkembejme, ne marrim mesazhe që mund të jenë jetëndryshuese për secilin prej nesh…

Facebook Comments