Sot dëshirojmë të flasim për agjërimin dhe cili është qëllimi i agjërimit. Përpra se të shkojmë të flasim në detaje për agjërimin, dëshiroj të flas pak më ndryshe për agjërimin se sa herët e tjera…

Facebook Comments