Uroj që jeni duke kaluar mirë dhe u ruajtur nga koha e nxehtë që ka nisur të na vijë këtë javë. Dua të ndaj me ju një mesazh të shkurter lidhur me nevojat që kemi dhe plotësimi i tyre, nga një dorë që duket që nuk e shohim por është gjithmonë aty dhe kujdeset për ne…

Facebook Comments