Përderisa jemi në javën ku ne presim që edhe pak ditë të festojmë Pashkën, ku ne kremtojmë ringjalljen e Zoti Jezus, do të flasim për një ngjarje e një ndodhi e cila ka ndodhur para se Jezusi të ringjallej nga të vdekurit. Do të flasim për ardhjen e Mbretit, për hyrjen fitimtare të Jezusit në Jeruzalem. Le të kuptojmë së bashku shenjat dhe simbolikat që janë përdorur atë ditë.

Facebook Comments