Sot do të flasim për Bariun e Mirë, do të flasim për mënyrën se si bariu kujdeset për delet e tij. Do të mësojmë se kush është bariu i mirë dhe patjetër kush janë delet e tij. Cfarë e bën bariun të mirë? Cfarë karakteristikash përcjellin delet? Cfarë mund të mësojmë nga delet?

Facebook Comments