Sot do të vazhdojmë me ungjillin sipas Gjonit dhe do të flasim për një personazh biblik që i parapriu shërbesës së Jezusit dhe ky është Gjoni. Nuk do të flasim për jetën e tij por për marterizimin e tij, pra, fundin e jetës së tij. Cfarë e dërgoi atë në fundin e jetës së tij?

Facebook Comments