Do të flasim sot për temen ‘Bir apo Shërbëtor”. Në fakt kam dëshirë të shohim pak më thellë në temat që kemi folur më herët e kaluara në dallimin që është mes të qenit religjioz dhe frymor…

Facebook Comments