Sot kam dëshirë të bëjme një pyetje, që e bëjme shpesh dhe do të kërkojme përgjigje tek Bibla. Pyetja është “Çfarë është njeriu”? Kam dëshire të lexoj një paslm të bukur, pra, psalmin 8…

Facebook Comments