Në pjesën e parë të programit që kemi pasur këtë javë, kemi folur për thirrjen që kemi në jetën tonë. Si personazh kemi marrë Moisiun, i cili në fragmente të ndryshme të jetës së tij jo vetëm që jeta e tij ndryshon por ne mund të marrim mësime të ndryshyme se si mund të ndryshojë dhe jeta jonë…

Facebook Comments