Sot do të nisim një histori tjetër nga libri i Danielit, por kësaj rradhe pas furrnaltes ne do të kalojmë në kapituliln e fundit historik në librin e Danielit. Të tjerat flasin për vizione profetike por ky është një kapitull i njohur i Biblës dhe nuk ka nevojë për hyrje…

Facebook Comments