Jemi duke folur për Danielin në gropën e luanëve dhe sot do të shohim se çfarë ndodhi me Danielin kur u hodh në gropen e luanëve. Kemi qenë duke folur për kapitullin e fundit të librit të Danielit dhe ne pjesën e dyte të këtij kapitulli mund të quhet Danieli në Gropën e Luanëve…

Facebook Comments