Festa e Halloween-it është festë mbarë botërore ku njerëzit e festojnë atë, me dije apo pa dije se çfarë me të vërtetë është kjo festë dhe kush qëndron pas kësaj feste. Interpretimi i vërtetë i festës së Halloween dhe në fakt qëllimi i këtij programi, është që ta demaskojmë festën e Halloween-it, dhe të shohim fytyrën e vërtetë të atij që është prapa kësaj feste.

Facebook Comments