Shpesh në hasim në njerëz të cilët kanë probleme me temperamentin, janë njerëz që marrin inat shumë shpejt, e mbajnë atë inat / zemërim për një kohë të gjatë. Sot do të flasim për inatin dhe çfarë duhet të bëjmë kur inatosemi…

Facebook Comments