Sot do të dëgjojmë një mesazh i cili ka të bëjë me datën 31 Janar, në këtë ditë është dita ndërkombëtare e Lutjes dhe Agjërimit për Kosovën. Dita e Lutjes dhe Agjërimit për Kosovën ka filluar që nga vitet e luftës, gjatë 1998-1999…

Facebook Comments