Ja ku jemi sot në mësimin e radhes, ku do të flasim për një temë e cila na prek të gjithëve “Duke u ballafaquar me Goliathin tënd”. 1 Samuelit 4:17, ka pasur një ndërhyrje, armiku ka hyrë dhe ka shkatërruar, kanë marrë arkën e Perëndisë. A mundemi të shmangim Goliathin në jeten tonë, në mes të problemeve që kemi ? Goliathi ishte një filiste, trupi i tij ishte gjigand.

Facebook Comments