Të gjithë kemi ëndrra të mëdhaja. Por Bibla na ofron disa parime të rëndësishme kur vjen puna për ti vënë ëndrrat, planet, dhe shpresat tona në vendin e duhur. Ndonjëherë ne e ngrejmë veten tonë lart duke kujtuar se jemi shumë të aftë, prandaj edhe nuk është keq të zbresim pak pos e të ecim në tokë, të shohim realitetin dhe të shohim se çfarë Perëndia ka me të vërtetë për jeten tonë. Duhet të lutemi që Ai të na tregojë hapur vullnetin e tij dhe ta vëmë atë në praktikë, sepse plani i Zotit bëhet gjithmonë realitet në kohën e Tij dhe sipas mënyres së Tij.

Facebook Comments