Sot duke parë situatën në të cilen jemi dhe duke parë sa shumë njerëz kanë nevojë për inkurajim, forcë, mbështjetje, kam vendosur të ndaj disa fjalë inkurajuese për ju, të dashur miq. Por së pari dua të flas për të rinjtë…

Facebook Comments