Dëshiroj të nis programin e sotshëm me disa fjalë të mrekullueshme të Gjonit 5:11-13 “dhe deshmia është kjo Perëndia na dha jetën e përjetshme dhe kjo jetë është në birin e Tij…

Facebook Comments