Jemi në pjesën e dytë të “Fuqisë së Fjalëve” dhe herën e kaluar kemi folur për kujdesin qe ne duhet të kemi kur flasim dhe kur nxjerrim fjalë nga goja. Kemi thënë që Jezusi tha se ajo çfare njeriu është brenda, ato dalin jashtë.

Facebook Comments