Keni dëgjuar ndoshta për Pentakostin, për Ditën e Rreshajeve. Pentakosti ka qenë këtë të dielë në datën 31 maj dhe varësisht data ndryshon çdo vit. Ne do të shohim se pse ndryshon kjo datë dhe do të shohim disa fakte për ditën e Rreshajeve ose Pentakostit. Eshtë një ditë e veçantë…

Facebook Comments