Ka jave qe jemi duke shfletuar fletët e historisë, ngjarjeve të jashtëzakonshme nga Besëlidhja e Vjetër. Sot do të ndalemi tek një histori tjetër e një trimi të madh, një heroi të madh i cili nuk e ka aq shumë të lehtë të pranojë thirrjen që ai e merr nga Perëndia pasiqe ai është një njeri si ne dhe dyshon në veten…

Facebook Comments