Do të flasim sot për guximin. Dëshiroj që të gjithë ata që po na dëgjojnë të dëgjojnë dhe fjalinë e rradhës, ‘mos e humb guximin’. Në fakt gjatë javës dhe shërbesës time…

Facebook Comments