Broshura “Hapat e Parë të Besimit”, një broshurë që ju udhëzon përmes themeleve të besimit të krishterë.

Moment Vendimtar është këtu për ju me burime që ju ndihmojnë të vazhdoni të hidhni hapa besimi. Revista me devocione Moment Vendimtar përmban artikuj frymëzues nga Dr. Jeremiah së bashku me devocione udhëzuese për çdo ditë, dhe Moment Vendimtar për Çdo Ditë është një devocion online që ju dërgohet drejt e në postën tuaj elektronike çdo ditë.

Dr. David Jeremiah është pastor kryesor i Kishës Shadow Mountain Community në El Cajon të Kalifornisë. Transmetimet e tij radio-televizive, Moment Vendimtar, arrijnë miliona njerëz në të gjithë botën çdo ditë. Dr. Jeremiah është autor i shumë librave përfshirë Shenjat e Jetës, Një Jetë Përtej Mahnitëses dhe Fitimtar.

Facebook Comments