Sot do të vazhdojme tek Ruthi, kapitulli 2 dhe do të lexojme 23 vargjet. Libri i Ruthit është një libër i bukur, është një margaritar shpirtëror. Ky liber është një udhëzim për jetën e krishterë dhe për besimin e krishterë. Në këtë botë kur e vërteta po shtrembërohet, leximi i librit të ruthit është një kenaqësi që na largon nga kjo botë gënjeshtare.

Facebook Comments