Ashtu sikur kemi folur edhe javën e kaluar edhe sot do të flasim për institucionin e martesës dhe të qënurit se si ky institucion është në rrezik. Kemi folur për disa pikëpamje të Biblës, divorcin dhe bashkëjetesën. Sot do të nisim pak më ndryshe duke lexuar disa statistika divorci…

Facebook Comments