Sot do të fillojmë një seri mësimesh rreth festës e cila është duke ardhur, rreth lindjes së Jezus Krishtit.
“A jeni Gati për Krishtlindje?” është titulli i programit të sotëm. Vargjet kryesore të këtij mësimi janë fjalët dhe predikimet e para të Gjon Pagëzorit (Mateu 3:3 ). Do të flasim pikerisht për këtë varg, të dashur miq. Do të shohim se cfarë nënkupton Gjoni “Të përgatisim Udhën e Zotit dhe të drejtojmë shtigjet e Tij”.

Facebook Comments