Kur mendojmë rreth historive të shumta që tregohen në Ungjijtë, rreth Jezusit dhe turmave që Jezusi kishte punë me ta, ne shohim që një pjesë të madhe të kohës, të bisedes dhe mësimeve, flakareshave që kanë marrë nga Jezusi ishin pikërisht drejtuesit fetarë. Të cilët ishin grupi më i madh i njerëzve për nga sfidimi dhe nga të keqkuptuari, ndoshta më të ofenduarit prej fjalëve të Jezusit.

Facebook Comments