Po vazhdojmë prapë me Jezuin dhe shembullin tonë. Tema për sot është ‘Jezusi e bëri vullnetin e Perëndisë’. Do flasim me tutje se si Jezusi është shembulli ynë për ta jetuar jetën tonë sa më të shenjtë. Nëse je besimtar jeta e jote nuk duhet të mundet dhe të kaplohet nga mëkati…

Facebook Comments