Sot do të vazhdojmë prapë për Jezusin dhe shëmbullin tonë. Tema për sot është “Jezusi i vleresonte të gjithë njerëzit”. Dua të flas për një fjalë që njerëzit e përmendin shpesh, kjo është fjala ‘dashuri’. Shumica e njerëzve nuk e kuptojnë mirë këtë fjalë…

Facebook Comments