Jemi në prag të festës dhe është një festë e mrekullueshme. Dihet se do të flasim për “Lindja e Jezusit”. Leximi nga Fjala e Perëndisë për sot është ajo që pritet nga kjo kohë. Eshtë përshkrimi më i saktë dhe më i mrekullueshem në Shkrimin e Shenjtë. Historia e Lindjës së Zotit tonë Jezus Krisht.

Facebook Comments