Sot do të fillojmë një seri të shkurtër nga libri i isais kaputilli 40, tema për sot është ‘lindja e një dite të re’. Libri i Isaias shpesh quhet edhe Bibla e vogel, Isaia ka 66 kapituj dhe Bibla ka 66 libra. 39 kapitujt e pare të Isaias mund të krahasohen me 39 librat e Dhjates së Vjeter ndërsa 27 kapitujt e dytë mund të krahasohen me Dhjaten e Re…

Facebook Comments