Sot do të flasim për martesën, ka disa mësime të vyera të Jezusit mbi martesen. Jemi duke jetuar në një kohë ku martesa mes një burri e një gruaje konsiderohet si diçka jashtë modes. Cdo ditë e më shumë çiftet po bashkëjetojnë, duke i ikur kështu përgjegjësisë që çdo çift do të kishte, si nëna dhe babai.

Facebook Comments