Jemi në kulmin e pandemisë në Kosovë dhe në fakt nuk e dimë nëse është kulmi por prej përvojes që kur ka nisur pandemia në vendin tonë ne nuk kemi pasur shifra më të mëdha se sa këto që kemi pasur këto ditë. Ne mundohemi të sjellim mesazhe inkurajuese dhe të inkurajojme dhe nxisim besimtarët e krishterë në vendin tonë…

Facebook Comments