Do të vazhdojmë sot temen që kemi filluar para disa javësh që është për mëkatin dhe për zgjedhjen tonë. Tema për sot është Mëkati vjen nga mosbesimi. Do të lëxojme nga Zanafilla…

Facebook Comments