Ne të gjithë e dimë se në vendin tonë është shumë e rëndësishme t’i kushtojmë rëndësi fjalëve të fundit të një njeriu që është i dashuri ynë dhe i cili është në fund të jetës së tij/saj. Në historinë që do të flasim sot kemi fjalen ose mesazhin e fundit të Jezusit përpara se Ai të ngjitet në qiell…

Facebook Comments