Në këtë kohë pandemie përderisa e gjithë bota po kalon një krizë shëndetësore dhe ekonomike. Ne kemi nevojë të marrim dhe të kërkojmë ndihmë. Por nga kush të marrim ndihmë? Hebrenjve kapitulli 4 thotë vargu 16 thotë: Le t’i afrohemi pra, Perëndisë…

Facebook Comments