Kemi 2 javë që kemi folur për temen “Perëndia që bëhet njeri” dhe në programin e fundit kemi mbetur te prologu i Gjonit, i cili te kapiulli i parë i Gjonit ai flet për hyjninë e Jezusit…

Facebook Comments