Jemi duke folur për Perëndinë që vdiq dhe u kthye sërish në jetë. Kemi folur për disa vargje tek Mateu që flitet se si Jezusin e kanë turpëruar dhe rrahur përpara guvernatorit dhe ushtarëve të tjerë por njeriu…

Facebook Comments