Sot do të flasim për gosti. Dëshiroj të kthehem te gostia në kohën e Jezusit kur Ai u ftua në një gosti familjare. Ne kemi ndarë mesazhe të ndryshme nga Bibla dhe sidomos kohët e fundit jam fokusuar në besëlidhjen e vjetër…

Facebook Comments